Silva Calor - Projektiranje, montaža i održavanje Vaillant dizalica topline, solarnih sustava i ventilacijskih sustava
Silva Calor

Vaillant dizalice topline

Silva Calor

Projektiranje, izvođenje i održavanje termotehničkih instalacija

Pošaljite upit
 
Vaillant dizalice topline - Silva Calor - - Projektiranje, montaža i održavanje Vaillant dizalica topline i solarnih sustava

Dizalice topline koriste geotermalnu energiju iz zemlje, podzemnih voda ili zraka te ujedno pridonose značajnoj uštedi na troškovima grijanja. Energija iz zraka, podzemne vode i tla slobodno je dostupna u bilo koje vrijeme i svugdje oko nas. Dizalice topline predstavljaju jedan od najekonomičnijih, učinkovitih te istodobno ekološki prihvatljivih načina pripreme potrošne tople vode i grijanja. Idealno su rješenje za modernizaciju i novogradnju te za zamjenu dotrajalog sustava grijanja. Dizalice topline su uređaji koji toplinsku energiju sa niske temperaturne razine dižu na višu temperaturnu razinu, prihvatljivu za adekvatnu primjenu u odgovarajućem sustavu distribucije topline. Korištenjem obnovljivih izvora energije dobiti ćete neiscrpan izvor energije koji Vam besplatno stoji na raspolaganju i koji će pokriti 75% ukupne potrebne grijaće energije potrebne za rad dizalice topline. Ostalih 25% energije potrebne za rad kompresora pokrit će se električnom energijom.

Kompletan sustav sa dizalicom topline omogućuje grijanje tople vode, grijanje objekta putem podnog grijanja ili radijatora kao i hlađenje objekta putem ventilokonvektora.

Ventilokonvektori – svi proivođači

  • Parapetni
  • Kanalni
  • Kazetni
  • Zidni